12 octubre 2014

PIZZA RÀPIDA DE BACÓ I XAMPINYONS





Ingredients: 

Pasta (1 pizza fina de 30cm)

125 g farina força
75 ml aigua tèbia
7,5 g llevadura química o natural liofilitzada (1/2 sobre)
10 g oli d'oliva
1 g sal

Pasta (2 pizza fina de 30cm)

250 g farina força
150 ml aigua tèbia
15 g llevadura química o natural liofilitzada (1 sobre)
20 g oli d'oliva
2 g sal

Pasta (4 pizza fina de 30cm)

500 g farina força
300 ml aigua tèbia
30 g llevadura química o natural liofilitzada (2 sobres)
40 g oli d'oliva
4 g sal

Farcit: 
salsa tomàtiga
formatge Mozzarella
bacó
xampinyons
olives negres
orenga

Preparació: 

1.- Disoldre la llevadura si és natural dins l'aigua tèbia i si és química mesclar-la amb la farina.
2.- Mesclar l'aigua tèbia amb la farina i pastar bé, afegir-hi l'oli i la sal.
3.- Ha de quedar que encara s'aferri a les mans però se llevi bé.
4.- Forma una bolla i deixa-la tovar 1 hora tapada amb un pedaç de fil.
5.- Finalment aplana la pasta amb un corró que quedi molt fina unta amb oli una llauna amb forats i posa-hi la pasta.
6.- Posa a sobre una base de salsa tomàtiga, una capa de formatge Mozzarella, el bacó, els xampinyons i les olives negres.
7.- Enforna al forn prèviament calent a 200ºC durant uns 15-20 min.
8.- Treu del forn i espolsa per damunt orenga.