17 enero 2015

PASTÍS PRINCESA SOFIA DE DISNEY



Pastís encomanat per Antònia Muntaner per l'aniversari de la seva filla. 

Ingredients: 
900 g de farina de força
900 ml d'oli d'oliva
900 g de sucre
18 ous
500 g de nous pelats
3 sobres de llevat químic
vainilla
colorant alimentari  lila
purpurina comestible
1 kg Fondant Lila
400 g Fondant Blanc
Fondant de colors

Preparació:
1.- Separam els blanc del vermell del ous i reservam el blanc dins un ribell.
2.- Dins un altre ribell mesclam els vermells amb el sucre i la clovella de llimona ratllada fins que quedi cremós.
3.- Afegim l'oli i remenam
4.- Mesclam la farina amb la llevadura i ho afegim poc a poc a la mescla anterior.
5.- Afegim les nous picades (per picar posam les nous dins una bossa de plàstic tancada i amb un aprimador hi pasam per sobre i se van trossejant)
6.- Pujam el blanc a punt de neu ( quan giram el ribell l'ou no cau)
i ho acabam d'afegir a la mescla. 
7.- Untam de saïm i després enfarinam un motllo que tegui forma de corona i l'omplim amb la mescla.
8.- Enfornam amb el forn calent a 170ºC durant 45-50 minuts. 
9.- Amb la coca freda decoram amb fondant