08 abril 2018

FLAMS I PUDDING DE CONGRETS




Ingredients:

2 l llet semidesnatada
12 cullerades soperes de sucre
8 ous
vainilla
congrets secs
caramel líquid

Preparació:

1.- Mesclam la llet , el sucre,  la vainilla i els ous. Ho batem tot bé. 
2.- Separam un poc de mescla per posar-hi en remull els congrets durant uns 30 min fins que se rebleneixen bé. 
3.- Posam el caramel líquid en el fons dels motllos i omplim amb la mescla  els moltllos dels flams i amb la mescla i els congrets reblanits  els motllos rectangulars del pudding. 
4.- Ho posam al forn a bany maria durant 60-75 minuts a 165-180º C. fins que veim que en ficar un escuradents de plàstic surt net. La mescla esta quallat.
5.- En ser cuit ho treim del forn i del bany maria i ho deixam refredar bé abans de posar a la gelera.