08 abril 2018

MERENGUES DE CÍTRICS (TARONJA-LLIMONA-LIMA)



Ingredients:

5 blancs d'ou
400 g sucre en pols
4 cullerades postres de Maizena
clovella ratllada d'1 llimona
1 gota de colorant alimentari groc
clovella ratllada d'1 taronja
1 gota de colorant alimentari taronja
clovella ratllada d'1 lima
1 gota de colorant alimentari verd

Preparació:

1.- Se pujen a punt de neu els blancs d'ou amb una batidora elèctrica.
2.- Se mescla la Maizena amb el sucre.
3.- A poc a poc se va afegint el sucre  al cubell de la batidora per fer el merengue.
4.- Se separa el merengue en tres bols i a cada bol se li afegeixen les respectives ratlladures de pell i la gota de colorant alimentari i se mescla bé.
5.- S'omplen tres manegues de pastisseria i se fan el caramullets de merengue.
6.- S'enfornen durant 4h-6h a 60-80 ºC fins que s'haguin assecat bé.
7.- S'estogen dins una capsa de llauna quan ja siguin freds a temperatua ambient .