13 febrero 2013

COCA D'ÀNGEL


10 febrero 2013

PARRILLADA DE VERDURA I BISTECS DE LLOM AMB CARXOFES




02 febrero 2013

COCA DE QUARTO I TE


01 febrero 2013

PASTÍS BAVAROIS DE LLIMONA


Pastís Pro-Viatge d'Estudis 4t ESO curs 2012-13
IES Binissalem


Ingredients (per un pastís de 25 cm):

base de galleta
175 g galletes "Fontaneda Digestive" de soja i taronja
125 g mantequilla

centre
135 g formatge "Philadelphia Kraft"
200 ml nata líquida per cuinar
1 sobre (8g) estabilitzant de nata "Sahnefest, Ruf" (Müller)
300 ml llet semi desnatada 
1 paquet 170 g  gelatina de llimona (2 sobres) 
6 cullerades soperes sucre

cobertura
2 o 3 cullerades soperes sucre
la pell sense blanc d'una llimona grossa
aigua, aproximadament 200-250ml
1 sobre (12g) gelificant incolor per pastissos  "Tortenguss klar, Ruf"(Müller)

PASTÍS BAVAROIS DE FRAULA

Pastís Pro-Viatge d'Estudis 4t ESO curs 2012-13
IES Binissalem

Pastís Aniversari 80 Anys Madrina 

Pastís Casting Master Chef


Ingredients (per un pastís de 25 cm):

base de galleta
175 g galletes "Fontaneda Digestive" de soja i taronja
125 g mantequilla

centre
135 g formatge "Philadelphia Kraft"
200 ml nata líquida per cuinar
1 sobre (8g) estabilitzant de nata "Sahnefest, Ruf" (Müller)
300 ml llet semi desnatada 
1 paquet 170 g  gelatina de fraula (2 sobres) 
6 cullerades soperes sucre

cobertura
2 o 3 cullerades soperes sucre
6 fraules grosses
aigua, aproximadament 200-250ml
1 sobre (12g) gelificant vermell per pastissos  "Tortenguss rot, Ruf"(Müller)