Gelatina de suc de taronja amb daus de meló |
Gelatina de suc de melicotó amb daus de poma |
Ingredients per a 6 tassonets:
300 ml suc de fruita natural o comercial
200 ml aigua mineral
150 g de daus de fruita fresca o en almívar
8 g Agar-Agar
5 cullerades soperes de sucre
Preparació:
1.- Posam l'aigua mineral al foc amb el sucre en arrancar el bull, hi tiram l'Agar-agar i ho deixam coure uns 6 minuts remana de tan en tan i si hi deixes dins una cullera metàl·lica no vesarà.
2.- En un recipient a part prepara el suc de fruita natural , si és de llimona o taronja fes servir un exprimidor i després cola el suc, si fas servir liquadora usa fruita que tengui molta aigua, usa la fruita pelada i sense pinyols i si és taronja o llimona no hi posis gens de la pell blanca sinó
amarguejarà.
3.- Prepara els daus de fruita i posa'ls dins els fons dels tassonets, millor si fas servir tassons especials per fer gelatina que tenen dues tapadores i així són més facils de treure.
4.- Mescla els dos líquids dins un pitxer i omple els tassonets, deixa refredar i posa a la gelera. En haver solidificat ja se podran menjar.