03 septiembre 2015

GELATINA DE SUC DE FRUITA AMB DAUS DE FRUITA


Gelatina de suc de taronja amb daus de meló
Gelatina de suc de melicotó amb daus de poma

Ingredients per a 6 tassonets: 
300 ml suc de fruita natural o comercial
200 ml aigua mineral
150 g de daus de fruita fresca o en almívar
8 g Agar-Agar
5 cullerades soperes de sucre

Preparació:

1.- Posam l'aigua mineral al foc amb el sucre en arrancar el bull, hi tiram l'Agar-agar i ho deixam coure uns 6 minuts remana de tan en tan i si hi deixes dins una cullera metàl·lica no vesarà.
2.- En un recipient a part prepara  el suc de fruita natural , si és de llimona o taronja fes servir un exprimidor i després cola el suc,  si fas servir liquadora usa fruita que tengui molta aigua,  usa  la fruita pelada i sense pinyols i si és taronja o llimona no hi posis gens de la pell blanca sinó
amarguejarà.
3.- Prepara els daus de fruita i posa'ls dins els fons dels tassonets, millor si fas servir tassons especials per fer gelatina que tenen dues tapadores i així són més facils de treure.
4.- Mescla els dos líquids dins un pitxer i omple els tassonets, deixa refredar i posa a la gelera. En haver solidificat ja se podran menjar.