Pàgines

28 diciembre 2018

FRUTOS DE ARAGÓN (Carabassa confitada banyada xocolata)

Ingredients:
xocolata fondant negre
carabassa confitada de color blanc, vermell i verd.
Paper de cel·lofana de colors


BURBALLES BOLONYESSA (Pasta fresca amb màquina)


Ingredients:

Pasta Fresca
1 ou  L
100g farina 00

Per Bullir la pasta
aigua salada abundant
2 alls
1 fulla llorer
oli oliva
clau
nou moscada
bolles pebre bo

Salsa Bolonyessa
400g carn capolada de porc i vedella
2 tomatigues de penjar capolades amb la pell
1 ceba morada capolada
100g pebres vermells torrats capolats
100 g salsa tomàtiga
alfabaguera
farigola
herbassana
julivert
3 alls
1 fulla llorer
sal
pebre bo
nou moscada
clau
formatge Parmesano ratllat

INDIOT ROSTIT

Ingredients:
1 cuixa amb darrreres d'Indio
2 llimones petites sucades
3 alls
3 fulles llorer
oli oliva
sal
pebre bo
2 tomàtigues de penjar
1 ceba blanca petita
2 cullerots brou de pollastre
1 raig de conyac

SOPA DE NADAL ABC

Ingredients:

Per la sopa
500ml brou de pollastre cassolà
pinyons torrats
formatge maonès vell
rosconets
"panadines" de pasta fresca cuites

Pasta fresca per fer 12-18 "panadines"  (24-36 discs  4-5 cm)
1 ou L
100g farina 00

Farcit
100-200g carn picada porc i vedella
1 ou L
sal
pebre bo
clau
nou moscada
pebre bord dolç
farigola, (tomillo)
alfabaguera
herbassana
julivert

Per bullir la pasta:
aigua salada abundant
2 alls
1 fulla llorer
oli oliva
clau
nou moscada
bolles pebre bo

MILFULLS DE GAMBES AMB ESPINACS I BOLETS

Ingredients:
400g gamba pelada cuita
200g fulles espinacs tendres
16 xampinyos Portobello
12 girgoles
60g pinyons
4 fulls pasta filo per fer 4 discs de 6 fulls
sal
pebre bo
oli d'oliva

CREMA MEJILLONS

Ingredients:
100 g mejillons congelats sense closca
8 patatons
1 ceba petita
sal
pebre bo
nou moscada
oli oliva
margarina
julivert
rosconets
burballes cruixents pasta filo