Pàgines

04 marzo 2019

MENJAR PER CANS PER LA FUNCIÓ HEPÀTICA



Ingredients:
400 g carn vedella torrada
225 g molla de pa
3 ous bullits
1050 g arròs bullit
100-150 ml d'aigua
Preparació:
1.- Capolar la carn, el pa i els ous per separat.
2.- Capolar l'arròs amb l'aigua
3.- Mesclar tots els ingredients remenant bé.
4.- Guardar dins una fiambrera i dins la gelera.
5.- Per un ca de 10 kg donar-li 300g al dia repartit en tres menjades de 100g.

MAGDALENES DE LLIMONA I IOGUR



Ingredients  per 46 unitats :
3 iogurs naturals
2 pots de iogur d'oli d'oliva
4,5 pots de iogur de sucre
6 ous
el suc d'1 llimona
la pell ratllada d'1 llimona
7 pots de farina fluixa
3 sobres llevadura química
pell de llimona confitada a quadrets
sucre
Preparació :
1.- Mesclar dins el bol de la batedora: els iogurs, l'oli d'oliva, el sucre, els ous, la pell ratllada  i el suc de la llimona i remenar.
2.- Porgar la farina amb la llevadura i afegir poc a poc al bol de la batedora i no deixar de batre. 
3.- Posar la pasta dins càpsules de paper per magdalenes decorar amb trossets de llimona confitada i sucre.
4.- Enfornar amb el forn prèviament calent a 180°C durant uns  20 - 25 minuts.