Pàgines

25 diciembre 2020

DINAR DE NADAL 2020

Croquetes amb pernil salat
Canalons de Ma Mare
Indiot amb Sidra i Poma
Tiramisú,Polvorón i Torró de Xocolata


SOPAR DE NIT DE NADAL 2020

Caldereta de Marisc
Panera de Neula amb Sorbet de Mandarina

INDIOT AMB SIDRA I POMA

Ingredients:
300g medallons indiot
1 ceba capolada
2 pomes pelades
375 ml sidra
sal
pebre bo
llorer
oli d'oliva

CROQUETES DE MA MARE

Ingredients per 20 croquetes:
250 g farcit del canalons 
150 ml bechamel dels canalons
50 g de jamon serrano a quadrets
sal
pebre bo
nou moscada
pa ratllat
3 ous batuts
oli d'oliva per fregir

CANALONS DE MA MARE


Ingredients:
24 canalons de tub de Lidl
500 g carn capolada de vedella
500 g llomillos de pollastre
2 cuixes de pollastre
200 g foiegras
1 ou
1 ceba capolada
1l llet desnatada
50 g mantequilla
4 cullerades de farina fluixa
saïm
nou moscada
sal
pebre bo
pebre bo blanc
formatge emmental ratllat

CALDERETA DE MARISC

Ingredients:
2 caramelants
2 llagostins grossos
2 llagostints tigre mitjans
3 gambes llamgostineres
2 gambes mitjanes
1 coa de santiaguinyo
10 anelles de calamar
10 gambes grans pelades
8 almejas
8 berberechos
1 ceba picada
2 alls capolats
ametlles picades
coñac
50 ml tomate frit
sal 
pebre bo
llorer
julivert picat
oli d'oliva