Croquetes amb pernil salat
Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
Pàgines
▼
25 diciembre 2020
INDIOT AMB SIDRA I POMA
Ingredients:
300g medallons indiot
1 ceba capolada
2 pomes pelades
375 ml sidra
sal
pebre bo
llorer
oli d'oliva
CROQUETES DE MA MARE
Ingredients per 20 croquetes:
250 g farcit del canalons
150 ml bechamel dels canalons
50 g de jamon serrano a quadrets
sal
pebre bo
nou moscada
pa ratllat
3 ous batuts
oli d'oliva per fregir
CANALONS DE MA MARE
Ingredients:
24 canalons de tub de Lidl
500 g carn capolada de vedella
500 g llomillos de pollastre
2 cuixes de pollastre
200 g foiegras
1 ou
1 ceba capolada
1l llet desnatada
50 g mantequilla
4 cullerades de farina fluixa
saïm
nou moscada
sal
pebre bo
pebre bo blanc
formatge emmental ratllat
CALDERETA DE MARISC
Ingredients:
2 caramelants
2 llagostins grossos
2 llagostints tigre mitjans
3 gambes llamgostineres
2 gambes mitjanes
1 coa de santiaguinyo
10 anelles de calamar
10 gambes grans pelades
8 almejas
8 berberechos
1 ceba picada
2 alls capolats
ametlles picades
coñac
50 ml tomate frit
sal
pebre bo
llorer
julivert picat
oli d'oliva