Aquesta recepta és originaria de MALÍ i la vaig aprendre de fer per donar la benvinguda al meu tutorand malinès en Sega.
Ingredients per unes 40 peces :
1 tassa de llavors de sèsam torrades
1 tassa de mel
4 cullerades de mantega, sense sal
Preparació:
1.-Escalfar la mel i la mantega en una cassola petita a foc mitjà-baix, remenant fins que fassi bombolles i s'enfosqueix una mica, uns 3-5 minuts.
2.- Mescla les llavors de sèsam torrades amb la mescla de mel.
3.- Difon la massa sobre una safata per enfornar untada amb mantega fent un gruix d’aproximadament 6 mm. Refredar una mica però encara en calent talla en trossos de la mida d'un dit. Deixeu refredar completament i servir.
Suggeriment:
Per a un recobriment saborosa que mantenir els dits menys enganxós, rotllo dels dolços en més llavors de sèsam torrades per cobrir després de tallar en trossos.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari