Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
Pàgines
▼
08 enero 2010
01 enero 2010
FRIT MARINER (de MARISC i/o PEIX)
Ingredients: (Per un batalló...jejejej veure imatges)
8 manats de sofrits (n'hi podría haver posat 12)
2 manats de porros
1 manat d'alls tendres
1 manat gros de fonoll tendre
1 cabeça d'alls
fulles de llorer a rompre
500 - 600g de pèssols
12-24 carxofes tendres (quan és el temps)
1 kg de gamba pelada grossa congelada
750 g sèpia neta congelada o fresca
750 g de'anelles de calamar net congelat o fresc
500g de musclos sense closca congelats o frescs
1 kg coa de rap neta congelada
750 g filets de lluç sense pell congelat
750 g lloms de bacallà sense pell congelat
750 g rodanxes de mussola congelada
Preparació: