Ingredients: (Per un batalló...jejejej veure imatges)
8 manats de sofrits (n'hi podría haver posat 12)
2 manats de porros
1 manat d'alls tendres
1 manat gros de fonoll tendre
1 cabeça d'alls
fulles de llorer a rompre
500 - 600g de pèssols
12-24 carxofes tendres (quan és el temps)
1 kg de gamba pelada grossa congelada
750 g sèpia neta congelada o fresca
750 g de'anelles de calamar net congelat o fresc
500g de musclos sense closca congelats o frescs
1 kg coa de rap neta congelada
750 g filets de lluç sense pell congelat
750 g lloms de bacallà sense pell congelat
750 g rodanxes de mussola congelada
Preparació:
Antònia he menjat el teu frit i he disfrutat, però no veig la recepta per en lloc.
ResponderEliminarXisco D.
Guardo la dirección de tu blog, estoy de vacaciones y hoy he preparado frito marinero siguiendo las instucciones generales sobre frito, y ha salido muy rico!.Probaré otras recetas
ResponderEliminarSalva.
no maneig molt bé les quantitats, pq som un poc inexperta... peró i per 4 persones???
ResponderEliminar