Ingredients:
1 litre de llet
8 vermells d'ou
1 ou
8 cullerades soperes de sucre
1/2 branca de canyella
1 peladura de llimona ben prima
1 ensaïmada petita seca o bescuita
Preparació:
1.- Encalentim la llet , el sucre, la clovella de llimona i la branca de canyella, fina que arranca el bull i agafa el gust de canyella i llimona. Batem els ous i els afegim sense deixar de remanar a la llet.
2.- Separam un poc de mescla per posar-hi en remull l'ensaïmada durant uns 30 min fins que se rebleneix.
3.- Posam el caramel líquid en el fons del motllo i omplim el motllo rectangular de pudding i amb la mescla i l'ensaïmada reblanida.
4.- Ho posam al forn a bany maria durant 60-75 minuts a 165-180º C. fins que veim que en ficar un escuradents de plàstic surt net. La mescla esta quallat.
5.- En ser cuit ho treim del forn i del bany maria i ho deixam refredar bé abans de posar a la gelera
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari