Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
Pàgines
▼
25 abril 2011
FLAM DE BROSSAT
Ingredients per 2 flams familiars:
400g brossat
500 ml llet semidesnatada
200g sucre
4 ous
2 vermells
canyella en pols
clovella llimona ratllada
Preparació:
1.- Amb una forqueta axaifam el brossat i el mesclal amb la clovella llimona ratllada, canyella i els sucre fins que queda homogeni.
2.- A part batem els ous i les dissolem dins la llet. A continuació afegim poc a poc i remenant sense aturar, aquesta mescla a la mescla anterior del brossat fins que queda tot incorporat i homogeni.
3.- Caramelitza dues flameres i afegeix la mescla final, ho has de coure devers una hora a devers 150ºC a bany maria evitant que l'aigua del bany maria bulli.
4.- En ser cuit , ho treus del forn i en esser ben fred ho poses a la gelera perquè refredi bé. A l'hora de servir ho desemmotlles i decores amb fruita o nata.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari