Pàgines

25 abril 2011

FLAM DE VERMELLS D'OU



Ingredients per 18 flams:

1,5 litres llet semidesnatada (millor sencera)
10 vermells d'ou petits (o rovells d'ou)
2 ous sencers (perquè els vermells eren petits)
8 cullerades soperes de sucre
clovella de llimona
1 branca de canyella

Preparació: 
1.- Posam a encalentir la llet amb la clovella llimona a peladures tallada prima que no tengui blanc, una branca canyella xafada  i els sucre i mesclam  fins que queda homogeni o encalentim fins que arranca a bullir i els sucre s'ha dissolt i la llet ha agafat gust de canyella i llimona.
2.- A part batem els ous i les dissolem dins la llet afegint poc a poc i remenant sense aturar fins que queda tot incorporat i homogeni.
3.- Caramelitza les flameres o motllos de flam i afegeix la mescla, ho has de coure devers una hora a devers 165ºC-180°C a bany maria evitant que l'aigua del bany maria bulli.
4.- En ser cuit , ho treus del forn i en esser ben fred ho poses a la gelera perquè refredi bé. A l'hora de servir ho desemmotlles i decores amb fruita i/o nata


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari