Pàgines

30 diciembre 2011

TORRÓ DE XOCOLATA

Agraïments a Jaume Genestra per la idea

Ingredients (per una barra de torró):


  • 125 g de Xocolata Negre per fondre
  • 125 g de Xocolata amb Llet per fondre
  • 40 g de Mantega (mantequilla)
  • 30 g d'Arròs Inflat “Krispies”
  • 45 g de Ametlles crues, o Avellanes o Nous o bé 15 g de cada per mesclar-ho.  
Preparació:


1-Prepara damunt la taula tots els ingredients i el material que necessites.

2-Pesa tots els ingredients i fon la mantega al microones un parell de segons.

3-Posa dins un bol cada xocolata per separat.

4-Fon la xocolata tal com s'explica a continuació:
      a -Aquest pas és el més important de tot per fer un bons bombons i per evitar cremar la xocolata i tudar-lo, per tant cal seguir unes instruccions específiques.
      b -Tallar la meitat d'una “tableta” de xocolata en pastilles, fer servir el caire de la taula si cal. Posar les pastilles de xocolata en un bol.
      c -Posar el bol amb la xocolata al microones durant 1 minut a potència màxima (depenent del microones pot caldre més temps), obrir i batre amb una cullera fins que queda un fluid brillant i homogeni, si cal tornar a posar 1 minut més i tornar a batre.


5-Una vegada tens la xocolata fosa , espera uns minuts que la xocolata refredi un poc i mescla els dos xocolates amb la mantega han d'estar les tres coses més o manco a la mateixa temperatura perquè no facin grums.

6-Afegeix l'arròs inflat i mescla bé . Afegeix també els fruits secs sencers si vols fer torro sols de Ametlla o sols d'Avellana o sols de Nous. Si vols fer una mescla millor que les tallis amb els teus dits a trossets més petits.

7-Aboca la mescla en un motlle rectangular de silicona o un de metàl·lic folrat de paper encerat.

8-Deixa acabar de refredar la xocolata fins que solidifiqui completament (aprox 1 hora) i així ja tendràs el Torró fet. Sols les hauràs de desferrar del paper, o del motlle de silicona.

9-Finalment pots embolicar la barra de torró en paper de celofà i fermar amb una cinta de color.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari