Pàgines

28 septiembre 2014

TARTA "ARCOIRIS" DE XOCOLATA


Ingredients per a 6 pisos o 6 colors:
Coca
450 g farina fluixa
450 g sucre
9 ous
450 ml oli d'oliva
1 sobre llevadura química
sucre de vainilla
colorants alimentaris en gel o pasta dels 7 colors de l'arc de sant martí (mínim 5 colors)
6 Motllos iguals de 18 cm 
Farcit
1 pot gros Crema cacau (Nutella, Nocilla...)
Cobertura (Ganache)
250 g xocolata fondant
230 ml nata per muntar 35%MG
Confeti de sucre

Preparació:
1.- Preparar i mesurar tots els ingredients.
2.- Batre el sucre amb l'oli i els ous, un a un, fins que quedin ben mesclats.
3.- Porgar la farina amb la llevadura sobre la mescla i remena amb una espàtula fisn que quedi homogènia. .
4.- Dividir la pasta en sis parts en diferents bols i afegir a cada un el colorant del color desitjat, remena bé perquè el color quedi ben homogèni
5.- Finalment reparteix la pasta dins els motlles amb una capa no superior a 1 cm de gruix
6.- Enforna les cupcakes durant 20 min a 180 ºC.
7.- Deixa refredar la coca i talla el que sobri de cada coca per igular les capes (el que te sobri te pot servir per fer popcakes de colors)
8.- Posa abais de tot la primera coca de color blau i unta generosament amb la crema de cacau per sobre, a continuació fes el mateix amb les altres capes que col·locaràs turquesa, verd, groc, taronja i magenta. 
9.- Ho poses a la gelera perquè refredi bé. 
10.- Prepararàs un "Ganache" fonent per una banda la xocolata (bany maria o microones) i per l'altra faràs bullir la nata i fora del foc mesclaràs les dues coses calentes, ho deixes refredar i després una mica més fred dins la gelera fins que quedi una pasta com si fos  pomada.
11.- Amb aquest "Ganache" unta la tarta i espolsa per damunt amb el confeti. deixa dins la gelera fins hora de servir. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari