Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
Pàgines
▼
28 junio 2015
26 junio 2015
GASPATXO D'ALVOCAT I COGOMBRE
Ingredients 1 o 2 racions:
1 alvocat grinyal (maduració mitjana)
1 cogombre mitjancer
1/2 ceba blanca petita
aigua fresca
oli d'oliva
vinagre de vi blanc
sal
pebre bó
batedora de vas
Preparació:
Tallam la ceba a trossos petits i la posam dins el vas de la batedora i un poc d'aigua fresca aproximadament un tassó petit i batem fins que quedi ben picada, afegim sal i pebre bo al gust, un raig d'oli ben generós i un raig de vinagre de vi blanc.
Pelam el cogombre i el tallam a daus a continuació l'incorporam al vas i tornam a batre, i finalment afegim la carn del alvocat i acabam de batre fins que queda ben fi, tastam i rectificam de sal ç. oli o vinagre segons el nostre gust.
Pelam el cogombre i el tallam a daus a continuació l'incorporam al vas i tornam a batre, i finalment afegim la carn del alvocat i acabam de batre fins que queda ben fi, tastam i rectificam de sal ç. oli o vinagre segons el nostre gust.
22 junio 2015
PALANGANA REGAL D'UNA ALUMNA
Aquesta palangana tan maca és un regal d'una alumna de la meva tutoria del curs 2014-15.
Gràcies Bàrbara
20 junio 2015
ENSALADILLA RUSA DE SA MAMI
Ingredients:
Patata bullida
Pastanagó bullit
Mongetes redones bullides
Pèssols bullits
Pebre vermell torrat
Tàperes envinagrades
Gambes pelades bullides
Tonyina conserva amb oli
Olives farcides d'anxova
Mahonesa "Ligeresa"