Pàgines

26 junio 2015

GASPATXO D'ALVOCAT I COGOMBRE



Ingredients 1 o 2 racions:

1 alvocat grinyal (maduració mitjana)
1 cogombre mitjancer
1/2 ceba blanca petita
aigua fresca
oli d'oliva
vinagre de vi blanc
sal
pebre bó
batedora de vas

Preparació:

Tallam la ceba  a trossos petits i la posam dins el vas de la batedora i un poc d'aigua fresca aproximadament  un tassó petit i batem fins que quedi ben picada, afegim sal i pebre bo al gust, un raig d'oli ben generós i un raig de vinagre de vi blanc.

Pelam el cogombre i el tallam a daus a continuació l'incorporam al vas i tornam a batre, i finalment afegim la carn del alvocat i acabam de batre fins que queda ben fi, tastam i rectificam de sal ç. oli o vinagre segons el nostre gust. 

PALANGANA REGAL D'UNA ALUMNA


Aquesta palangana tan maca és un regal d'una alumna de la meva tutoria del curs 2014-15. 
Gràcies Bàrbara

20 junio 2015

ENSALADILLA RUSA DE SA MAMI



Ingredients: 

Patata bullida
Pastanagó bullit
Mongetes redones bullides
Pèssols bullits
Pebre vermell torrat
Tàperes envinagrades
Gambes pelades bullides
Tonyina conserva amb oli
Olives farcides d'anxova
Mahonesa "Ligeresa"