28 junio 2015

POLLASTRE TORRAT ACOMPANYAT DE CEBA CONFITADA AL CONYAC


26 junio 2015

GASPATXO D'ALVOCAT I COGOMBRE



Ingredients 1 o 2 racions:

1 alvocat grinyal (maduració mitjana)
1 cogombre mitjancer
1/2 ceba blanca petita
aigua fresca
oli d'oliva
vinagre de vi blanc
sal
pebre bó
batedora de vas

Preparació:

Tallam la ceba  a trossos petits i la posam dins el vas de la batedora i un poc d'aigua fresca aproximadament  un tassó petit i batem fins que quedi ben picada, afegim sal i pebre bo al gust, un raig d'oli ben generós i un raig de vinagre de vi blanc.

Pelam el cogombre i el tallam a daus a continuació l'incorporam al vas i tornam a batre, i finalment afegim la carn del alvocat i acabam de batre fins que queda ben fi, tastam i rectificam de sal ç. oli o vinagre segons el nostre gust. 

22 junio 2015

RACÓ DE LES HERBES AROMÀTIQUES


PALANGANA REGAL D'UNA ALUMNA


Aquesta palangana tan maca és un regal d'una alumna de la meva tutoria del curs 2014-15. 
Gràcies Bàrbara

20 junio 2015

ENSALADILLA RUSA DE SA MAMI



Ingredients: 

Patata bullida
Pastanagó bullit
Mongetes redones bullides
Pèssols bullits
Pebre vermell torrat
Tàperes envinagrades
Gambes pelades bullides
Tonyina conserva amb oli
Olives farcides d'anxova
Mahonesa "Ligeresa"