Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
Pàgines
▼
12 julio 2015
GALLETES D'AVELLANA
Ingredients:
300 g farina fluixa
180 g d'avellanes picades
200 g margarina
100g sucre en pols
2 ous
16 g sucre de vainilla
Preparació:
Dins el robot de cuina preparat per pastar hi posam tots els ingredients excepte la farina i ho fem mesclar bé.
En un recipient porgam la farina i la incorporam a cullerades dins el recipient del robot encès mentre remena la massa.
Ho posam dins una manega de pastisseria i ho deixam reposar dins la gelera uns 20-30 minuts.
Sobre un paper vegetal sobre una llauna de forn anam fent caramulls no massa alts.
Encalentim el forn prèviament a 180 ºC i en ser calent enfornarem les galetes a la part del mig del forn durant una 15-20 minuts
En haver agafat color les treiem del forn i les passam sobre una reixeta metàl·lica fins que estiguin ben fredes.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari