Pàgines

10 agosto 2015

FER CRUIXENTS DE PASTA FILO PER DECORAR GELATS O POSTRES








Ingredients: 

Pasta filo 
Mantega (Mantequilla)

Preparació: 

Rectangles
Talla amb unes tisores un parell de fulls de pasta Filo d'unes dimensions d'aproximadament 5 x 10 cm. unta cada cara de cada rectangle amb mantega una mica fusa (al microones) usant un pinzell de cuina aferra uns 6 rectangles un sobre l'altre i així s'assemblarà a la  pasta de fulls. Col·loca sobre paper vegetal i enforna amb el forn ben calent a un s 180-200 ºC fins que agafen un color daurat 

Paneres
Talla amb unes tisores cercles d'uns 10 cm de radi (diàmetre de 20 cm) de pasta Filo unta cada cara de cada cercle amb mantega una mica fusa (al microones) usant un pinzell de cuina aferra uns 6 cercles un sobre l'altre i així s'assemblarà a la  pasta de fulls. Col.loca dins un motlle de flam gros bé per dind o bé per fora (veure imatge anterior) i enforna amb el forn ben calent a un s 180-200 ºC fins que agafen un color daurat .


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari