Pàgines

19 agosto 2015

GAMBES A L'ALL (GAMBAS AL AJILLO)




Ingredients: 
300 g gambes pelades congelades
2 alls
pebres vermells coents sencers i capolats
llorer
sal 
oli d'oliva

Preparació: 
Posa aigua amb sal al foc en bullir retira del foc i posa-hi les gambes congelades uns minuts.Degota-les i
col·loca-les dins una greixonera de test.
A part sofregeix una mica d'all pelat tallat a daus o làmines (lleva el grell del mig si no són novells)
Posa a sobre les gambes aquest all i si vols també en pots posar de cru si t'agrada un gust més fort d'all. Posa també pebres vermells coents secs  o  frescs tallats per la meitat. També posa una mica de sal sobre les gambes i pebre coent sec capolat, tot depen de lo molt que t'agradi el coent. I una fulla de llorer xapada per la meitat.
A part encalenteix més oli i l'oli on has sofregit els alls fins que sigui molt calent. Tira sobre les gambes i tapa amb un plat deixa uns minuts destapa i ja se poden menjar. Se hande servir tapades perqué no se perdi l'escalfor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari