Pàgines

02 julio 2016

AMANIDA TÈBIA DE XAMPINYONS PORTOBELLO


Ingredients per a 2 racions: 
250 g xampinyos portobello
350 g arròs llarg bullit
4 ous
4 alls 
sal
oli d'oliva
julivert picat

Preparació:
1.- Pelar els alls, tallar el capoll dels xampinyons,  tallar els alls i els xampinyons a làmines, i sofregir-los dins una pella amb un bon  raig d'oli perquè amollin part de l'aigua que tenen.
2.- Bullir l'arròs llarg tal com tinguis per costum. Deixa refredar. 
3.- Amb els ous no massa batuts prepara una truita francesa i en estar coagulada talla-la a daus. 
4.- Una vegada tens els xampinyons i l'all a punt, afegeix l'arròs i dona-li unes voltes. Apaga el foc i acaba posant la truita a daus , mescla bé. 
5.- Ja se pot servir així, tèbia, decorada amb un poc de julivert picat per damunt. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari