Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
Pàgines
▼
17 julio 2016
ESCALIVADA AMB ANXOVES TREMPAT AMB CEBA BLANCA I ALL
Ingredients per a 2 racions:
4 albergínies grosses
4 pebres vermells grossos
oli d'oliva
sal
3 alls
1 ceba blanca mitjana
2 llaunes d'anxoves en conserva d'oli d'oliva
Preparació:
1.- Renta i eixuga els pebres vermells i les albergínies i torra tal com s'explica a la següent entrada d'aquest blog:
http://receptescuinases3antonies.blogspot.com.es/2016/07/torrar-alberginies-i-pebres-vermells.html
2.- En una pella sofregeix la ceba i els alls tallats a daus petits amb una raig d'oli d'oliva i un poc de l'oli de les anxoves fins que se redueix la ceba i els alls queden daurats, afegeix una mica de sal si cal ja que les anxoves ja són salades.
3.- Posa les albergínies i els pebres torrats dins el plat de servir i decora amb les anxoves i per sobre aboca la ceba i els alls sofregits i una mica de l'oli de sofregir, se pot menjar tebi o fresc (posar abans un parell d'hores a la gelera)
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari