Pàgines

14 abril 2017

NÚVOLS DE SUCRE "Corr Pressa"

Ingredients:
500g sucre
20g gelatina neutre en pols
250 ml aigua mineral
sucre de vainilla
colorant en pasta taronja o turquesa.
Oli d'oliva
Sucre en pols

Preparació:
1.-Dins un ribell posar la gelatina en pols en remull amb 125 ml de l'aigua mineral.
2.- Posar dins un perol el sucre i els altres  125ml d'aigua mineral i coure fins q arriba a una temperatura de devers 118°C i retirar del foc.
3.- Ràpidament afegir al ribell una culleradeta de sucre de vainilla i l'almivar calent del perol i començar a batre amb una batedora elèctrica de varetes sense aturar.
4.- Batre fins baixa la seva temperatura i aconseguim que puji com si fos blanc d'ou  a punt de neu.
5.- Afegir un poquet de colorant en pasta i batre un poc més fins aconseguir el color pastel desitjat.
6.- Abocar dins un motllo de silicona prèviament untat amb oli d'oliva i espolsat amb sucre en pols.
7.- Espolsar per damunt un poc de sucre en pols i deixar eixugar fora de la gelera unes 4 - 6 hores.
8.- Finalment tallar a quadrets i rebossar amb sucre en pols.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari