Ingredients per a 8 mini-tapes o per a 1 ració:
1 alvocat grinyal (maduració mitjana)
1 cogombre mitjancer
1/2 ceba blanca petita sofregida
1 all sofregit
1 all sofregit
aigua fresca i gel picat
oli d'oliva
suc de llimona
sal
pebre bó
batedora de vas
Ous de guatllara bullits per decorar
Pernil salat per decorar
Rosconets per decorar
Ous de guatllara bullits per decorar
Pernil salat per decorar
Rosconets per decorar
Preparació:
Pelam el cogombre i l'alvocat i els tallam a daus a continuació les abocam dins al vas de la batedora. Tallam la ceba i l'all a trossos petits i els sofregim un poc i els hi abocam oli inclós i un poc d'aigua fresca aproximadament un tassó petit i un tasso igual de gel picat i batem fins que quedi ben picada, afegim sal i pebre bo al gust, un raig d'oli ben generós i mitja llimona sucada i tornam batre fins que queda ben fi, tastam i rectificam de sal i. oli o llimona segons el nostre gust.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari