Ingredients:
- 50 ml nata de soja
- 50 ml llet semidesnatada
- 50 g gerds (frambuesas)
- 50 g papaia
- 2 cullerades de mel
- batedora de vas per capolar i mesclar els ingredients
- glaçons de gel
- sal gruixada
- dues bosses de plàstic ressistents (petita i grossa)
- una pinça especial per tancar bosses de plàstic
Preparació:
- Posam tots les ingredients que estiguin frescs trets de la gelera (llet, nata, papaia, gerds) i mel al gust dins el vas de la batedora i batem fins que queda ben batut i fi.
- Podem posar la mescla uns minuts a la gelera perquè sigui ben freda.
- Abocam devers 100 ml de la mescla anterior dins la bossa petita i la tancam hermèticament fent un nus.
- Dins la bossa gran hi posam 2 tassons de gel en glaçons , 1 tasó de gel picat i devers un tassó de sal gruixada i l'altra bossa petita i tancam hermèticament amb la pinça.
5. Agitam amb les mans la bossa gran plena uns minuts, a mi no màhn fet falta més de 5 minuts fins que veus que la mescla de la bossa petita va quedant sòlida com el gelat.
6. Treim la bosa petita la netejam de la sal i aigua salada de fora la obrim i ja podem servir el contingut dins una copa o recipient de gelat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari