Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
Pàgines
▼
14 julio 2017
MUFFINS DE TONYINA I OLIVES FARCIDES D'ANXOVA
Ingredients:
240 g tonyina en conserva
50 g olives farcides d'anxova
150 g farina de força
3 ous
1/2 culleradeta llevadura química
1/2 culleradeta bicarbonat sòdic
2 cullerades d'oli d'oliva
sal
pebre bo
Preparació:
1.- Porgar la farina juntament amb la llevadura, el bicarbonat la sal i el pebre bo dins un ribell.
2.- Colar la tonyina i esmicolar-la.
3.- Tallar les olives a rodanxes.
4.- Batre els ous amb l'oli i afegir la farina i remenar bé.
5.- Finalment afegir-hi la tonyina i les olives i remenar bé.
6.- Posar dins motlles de magdalenes i enfornar amb el forn calent a la part d'abaix a 180ºC durant 25 minuts
7.- En estar cuites deixar refredar sobre una reixeta metàl·lica perquè no agafin humitat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari