Pàgines

13 agosto 2017

GELAT DE MANGO I PAPAIA

Ingredients:
1/2 papaia
1 i 1/2 mango
(total 650g de fruita)
250g sucre
250 ml cava semi-sec
aigua mineral

Preparació:
1.- Rentam, pelam i tallam a trossets les fruites.
2.- Posam la fruita dins una cacerola i afegim aigua mineral just que la tapi , afegim el sucre i 150 ml del cava.
3.- Ho posam al foc suau i ho deixam coure fins que la fruita s'afluixi un poc aproximadament 10-15 minuts.
4.- En estar treim la fruita i deixam el suc dins la cacerola. Posam la fruita  en una batedora de vasamb la rezta del cava 100ml  i ho deixam refredar.
5.- Amb el suc que ha quedat dins la cacerola feim un almivar posant al foc i deixant reduir fins evaporar gran part de l'aigua.
6.- En tenir fet l'almivar el deixam refredar un poc i l'afegim al vas de la batedora on hi ha la fruita.
7.- Ho capolam bé i ho deixam refredar del tot abans de posar dins la gelera a fi que se refresqui bé.
8.- Desprès de 12h a 24h estarà prou fresc i ja podrem fer el gelat amb màquina de fer gelat tradicional.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari