Pàgines

28 diciembre 2017

GAMBES A L'ALL


Ingredients per a 2 racions:
12 gambes grosses fresques o congelades pelades
oli d'oliva
alls
pebres coents secs
sal gruixada
llorer
Preparació:
1.- Donam un bull a les gambes sobre tot si són congelades, les llevam la pell i el budell i reservam. Si són crues se poden sofregir abans.
2.- Dins una greixonera de fang hi posam les gambes, una fulla de llorer, sal gruixada,  làmines d'all i rodanxes de pebre coent.
3.- A part dins una pella sofregim més làmines d'all i rodanxes de pebre coent  i les afegim a la greixonera i reservam l'oli.
4.- A la pella amb l'oli hi afegim més oli amb quantitat suficient per poder tapar amb l'oli les gambes de la greixonera, l'encalentim ben calent sense que fumetgi.
5.- Tiram l'oli calent sobre les gambes i tapam la greixonera amb un plat per no esquitar d'oli i mantenir la teboreta i servir.
Bon Profit...!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari