1.- Patatilla i Olives farcides d'anxova
2.- Paté d'albergínia amb "Regañás"
3.- Pinxo de salmó fumat amb cogombre i eneldo
4.- Pinxo de Mozzarella, rúcula, alfabaguera i tomatiga cherry amb salsa d'oliva
5.- Rotllo de pernil salat farcit de rúcula amb salsa d'oliva i Parmesano
6.- Amanida amb gambes, apit i ceba amb vinagreta de fulles d'apit i mel
7.- Amanida de quinoa, ceba blanca, cogombre , tomàtiga, olives negres, herbassana i comino
8.- Gaspatxo d'advocat , cogombre i ceba , decorat amb cors de pernil salat cruixent, ouets de guatllera i rosconets
9.- Mini-entrepà burguer amb revoltillo d'esparecs, ceba blanca, porro i pernil salat.
Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
Pàgines
▼
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari