Ingredients:
Flors(pensaments mini, clavells mixts , centaurea, conillet, fonoll, milenrama, tagete i verbena)
1 tasso sucre
1/2 tasso d'aigua mineral
2 cullerades soperes de glucosa líquida
1 /2 culleredeta de cafè d'aroma Candy
bastonets de piruletes
Preparació:
1.- Posar dins un perol d'acer inoxidable el sucre, l'aigua i la glucosa i posar al foc
2.- Fer servir una placa de silicona a posta o taulell de marbre o motllos per piruletas, untar amb oli perquè no s'hi aferri el caramel.
3.- Preparar i col.locar les flors sobre la placa untada seperades a punt de posar-hi el sucre fus.
4.- Deixar coure la mescla del perol fins que arribam a una temperatura de 143°C .
5.- Treure ràpidament i posar el perol en remull perquè aturi de coure i afegir-hi l'aroma.
5.- Posar ràpidament el sucre fus refredat sobre les flors i ràpidament posar-hi el bastonet.
6.- Deixar refredar i embolicar cada piruleta amb bossa de paper de "celofan" i posar un floc.
Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
Pàgines
▼
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari