Pàgines

12 agosto 2018

ALBERGÍNIES FARCIDES DE SA PADRINA FANALS


Albergínies després d'enfornar


Albergínies abans d'enfornar


Ingredients: 
Per fer 1 alberginia farcida (dues meitats)

150 g pasta de croqueta
1 alberginia gruixada
sal
oli d'oliva
sobrassada
ou batut
pa ratllat
farina per enfarinoar

Preparació:

1.- Rentam l'albergínia, la tallam per la meitat. Feim amb un  ganivet talls en diagonal fent creu i al voltant de la vorera de cada meitat, les salam i les deixam degotar per treuré el verí que li dona el gust amarg.
2.- Les eixugam bé i les fregim din oli d'oliva abundant a foc fort per les dues cares i degotam sobre paper de cuina. (veure Fig. 1)

Fig. 1
3.- Amb una cullera buidam la carn de l'albergínia i la capolam, L'afegim a la pasta de croqueta i mesclam bé. (veure Fig. 2 i Fig. 3)

Fig. 2


Fig. 3

4.- Omplim cada meitat d'albergínia amb la pasta. Espolsam per damunt pa ratllat, després ou batut i una altra vegada pa ratllat. A sobre se posen 2 bolletes de sobrassada. (veure Fig.4 i Fig.5)

Fig. 4


Fig. 5

5.- Al mateicx moment que s'han de menjar s'enforna dins el forn calent a 180-200ºC a fi que s'encalenteixin per dins i quedin daurades per fora i la sobrassada se rosteixi màxim 20 min. Se poden reservar dins la gelera i enfornar el dia següent, va bé si tens convidats i no vols fer feina.





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari