Pàgines

06 septiembre 2019

QUICHE ESPINACS


Quiche per compartir a la jornada d'acollida d'inici de curs.


Ingredients:
1 làmina circular de pasta quebrada 
400 g espinacs congelats
7 ous sencers
200 ml nata 35%MG
200 ml llet desnatada
4 rodanxes formatge Cheedar
100 g pernil salat a daus
75 g nous
tomatiguetes Cherry 
nous per decorar
sal
nou moscada

Preparació:
1.- Courem els espinacs, les deixarem degotar bé i les picarem.
2.- Dins un bol hi posam el ous, la nata, la llet, nou moscada i sal al gust i ho mesclam amb les varilles.
3.- Hi afegim les nous , el formatge tallat a quadrets, el bacó a trossets i els espinacs i ho remanam bé amb una cullera i ho reservam
4.- Desenrodillam la pasta quebrada  i amb el mateix paper encerat que du la col·locam dins el motllo, procurant que agafi bé la forma del motlló  i també tallarem el paper que sobresurt per les voreres.. 
5.- Posarem la mescla que haviem reservat dins el motllo sobre la pasta crua. 
6.- Decorarem amb tomatiguetes Cherry i nous per damunt.
7.- Ho  enfornarem a 180ºC durant 30-40  minuts més. 
8.-Se deixa refredar, se treu del motlló, se lleva el paper, se posa dins una plat i ja se pot servir tèbia o fresca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari