Pàgines

22 mayo 2020

COL-I-FLOR OFEGADA AMB PRUNES I PERNIL SALAT

Ingredients:
1/2  col-i-flor
10 prunes seques
pinyons
50 g pernil salat
1 ceba petita blanca
2 alls 
3 tomàtigues de penjar o de ramallet
oli d'oliva
sal 
pebre bo
pebre bord dolç
aigua mineral

Preparació:
1.- Pelar i tallar a quadrets petits els alls i la ceba. Capolar les tomàtigues de penjar o ramellet. Tallar el pernil dalat a daus petitons. 
2.- Sofregir amb un raig d'oli la ceba i l'all . Després afegir, els pinyons,  el pernil i les prunes donar unes voltes i finalment afegir la tomàtiga capolada i remanar bé. 
3.- Afegir la col-i-flor tallada a ramets petits mitjans. Rectificar de sal i afegir un poc de pebre bord dolç. 
4.- Finalment afegir 2 tassons d'aigua mineral i deixar coure uns 8-10 minuts. 
5.- Quan estiguin al dente els troncs més gruixats, ni massa esflorada ni massa crua . Se serveix ben calent. 
Una delicia.. !! 


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari