Pàgines

01 enero 2021

CUIXES D'INDIOT FARCIDES AMB PRUNES I FOIE D'ÀNEC

Ingredients:
4 cuixes d'indiot sense os ni pell
100g prunes seques
50g Foie d'Ànec
1 tomatiga ramellet
1/2 ceba blanca
1/2 pastanagó
6 brots de farigola (tomillo)
100 ml brou de pollastre
1/2 porro
sal
pebre bo
oli d'oliva
fil de cotó per fermar
Preparació:
1.- Dins una greixonera posam la tomatiga, la ceba, el porro i el pastanagó tot tallat a trossos grossos i els brots de farigola. 
2.- Untam de sal i pebre bó els filets fets amb les cuixes i els farcim cada un amb dues o tres prunes i dos bocinets de foie, les enrodillam i fermam amb el fil de cotó.
3.- Dins una paella posam oli d'oliva i en ser calent hi dauram els quatre bolics de  carn. 
4.- Posam els bolics dins la greixonera juntament amb l'oli de sofregir. Afegim el brou de pollastre. 
5.- Tapam la greixonera amb paper d'alumini i s'enforna a 180°C durant 1 h o 1'5 h fins q la carn queda tendre.
6.- Passam la salsa pel xino i després la feim reduir bullint al foc i la feim espessir si cal afegim espessant. 
7.- Servim amb patates tallades a rodanxes. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari