Ingredients:
150g carn bullida de vedella capolada
200g carn bullida de cuixa pollastre capolada
6 ous
pistachos
grans de pebro bo verd
trufa
pinyons
orenga
tomillo
alfabeguera
clavo
nou moscada
pebre bo
sal
mantequilla
ous guatllare bullits
olives farcides de pebre vermell
Preparació:
1. Posam la carn capolada dins un bol i afegim les espècies, les herbes aromàtiques, la trufa, els pinyons, els grans de pebre bo verd, els pistatxos i els ous. Ho pastam bé fins que queda ben mesclat.
2. Untam amb mantequilla un motlo rectangular. Posam un sostre de la mescla de carn i a sobre feim una fila d'ous de guatllara i a cada costat una fila d'olives farcides de pebre.
3. Posam un segon sostre de mescla tapant les olives i els ouets i enfornam a 165°C en mig del forn durant u s 30 minuts. Fins que en pinxar amb la punta d'un ganivet surt net.
4. Se deixa refredar i se pot servir tebi o posar a la gelera i servir fred. Se pot acompanyar de amanida (lletuga, tomàtiga i ceba blanca) o verdureta sofregida (pastanago, mongetes i xampinyons) .
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari