Arròs Sec de Grogillo
Llomillo Vedella al Roquefort
Sorbet Llimona
ARRÒS SEC DE GROGILLO
Ingredients 2 racions:
400 ml brou grogillo
400 ml aigua mineral
4 tassetes d'arròs bomba
100g gamba pelada
100g llomillo porc negre a trossets
50g mongetes
50g pastanagó
60 g pebre vermell torrat a tires
oli d'oliva
sal
pebre bo
safrà
Preparació:
****************************************
LLOMILLO VEDELLA AL ROQUEFORT
Ingredients 1 ració:
2 filets de llomillo vedella
100g formatge Roquefort
100 ml llet desnatada
Mitja ceba blanca capolada
Sal
Pebre bo
Oli d'oliva
Maizena
Preparació:
****************************************
SORBET DE LLIMONA AL CAVA
Ingredients 6 a 8 racions:
8 llimones sucades
250 ml àlmivar
250 ml llimonada Don Simon
Ralladura de pell d'una llimona
Edulcorant líquid
500 ml cava semi-sec
Preparació:
****************************************
REIS MÀGICS 1972
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari