-Pa ratllat
-4 ous( per aprofitar la mescla que m'ha sobrat de les croquetes sense gluten , he fet servir a més 1 blanc d'ou, 105 ml Cervesa Sense Gluten i 2 ous)
-Oli d'oliva per fregir
-1600 g Pasta croqueta (sense gluten i sense llet)
Veure recepta
https://receptescuinases3antonies.blogspot.com/2022/08/pasta-de-croqueta.html?m=0
Preparació:
1-Treim la pasta de croqueta de la gelera feta el dia abans. Si s'ha format una mica de crosta o se lleva o se remena un poc per eliminar-la (per evitar aquesta crosta, que se forma al secar-se la superficie malgrat la tapadora de la carmanyola, cal taparla amb film de cuina fent que toqui la pasta i després posar la tapadora de la carmanyola.
2- Dins un recipient posam abundant pa ratllat sense gluten.
3- Dins un altre recipient hi posam els ous batuts ( o en el meu cas la mescla sobrant i 1 blanc d'ou, 2 ous i la cervesa i batem).
4- Feim amb dues culleres bolles de la pasta de croqueta i se posa dins el pa ratllat i amb les mans se li dona forma i se reserven dins una palangana espolsada de pa. Se fa així amb tota la pasta.
5- Cada croqueta se posa dins la mescla líquida i després se passa pel pa ratllat un altre pic i se reserven. Se fa així amb totes les croquetes.
6- Per fregir , s'ha de fer amb l'oli ben calent i sols fins que agafen color daurat.
Congelar:
1-Per congelar se posen dins palanganes perquè quedin seperades.
2- En estar congelades se posen devers 8 croquetes ben tancades dins una bossa etiquetada amb la identificació i la data.
3- Per fregir l'oli ha d'estar calent però a foc mitjà perquè es descongelin per dins i al final se puja el foc fins que queden daurades.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari