TRINXES PASTA DE FULLS AMB SAL MALDON I ORENGA
Ingredients:
trinxes de pasta de fulls
ou batut
escames sal Maldon
orenga
VOLAU-VENT FARÇIT DE BOLETS
Ingredients(6 racions):
2 fulls rectangulars de pasta de fulls
1 ceba
2 alls
50 g pernil salat
200g girgoles
4 xampinyons grossos Portbello
2 xampinyos grossos
6 shii-take grossos
100 ml nata 18%MG
1 cullerada d'ou batut
1 cullerada julivert picat
sal
pebre bo
oli d'oliva
POLLASTRE ROSTIT AMB TARONJA
Ingredients (2 racions):
2 cuixes de pollastre amb els darreres
suc de 5 taronges
suc de 2 llimones
3 fulles de llorer
5 alls
oli d'oliva
1 ceba blanca
2 tomàtigues de ramallet
sucre o mel
sal
pebre bo
Cointreau
4 patates mitjanes
amanida primers brots
BATUT DE GERDS
Ingredients:
200g gerds (frambuesas)
100 ml llet desnatada
50 ml nata 35%MG
edulcorant líquid
nata en sprai
fideus xocolata
2 fraules (fresas) per decorar