Pàgines

27 febrero 2023

ALBERGÍNIES FARCIDES

Ingredients:
3 albergínies
pasta de croqueta
sobrassada
mantequilla
pa ratllat
1 ou
oli d'oliva

Preparació:
1.- Rentam i llevam capoll a les albergínies. Les tallam per la meitat i per llarg, amb un ganivet marcam les voreres i marcam rombes perquè sigui més fàcil buidar-les. 
2.- Les untam de sal i les deixam degotar per llevar el verí. Després les fregim per les dues cares fins que s'afluixen i se poden buidar bé,  una vegada fregides les deixam degotar sobre un paper de cuina per eliminar l'excés d'oli
4.-Ara ja les podem buidar amb una cullera , capolam la carn d'albergínia i la mesclam amb la pasta de croqueta.
5.- Omplim cada albergínia amb la mescla de pasta i untam amb ou batut i hi espolsam pa ratllat per sobre i hi posam dos trossets de mantequilla i dues bolletes de sobrassada per decorar. 
6.- Ho enfornam amb el forn calent a 165°C a la part del mig durant uns 30 minuts. 
7.- Servir calent. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari