Ingredients:
3 ous (172g)
172 g sucre
86 g farina fluixa
1 culleradeta de vainilla
Mantequilla per untar el motllo
Preparació:
1- Se pesen tots els ingredients.
2- Se posa el sucre i la vainilla dins un bol.
3- Se separen els blancs dels vermells dels ous, els vermells se posen dins el bol del sucre i els blancs dins un altre bol per pujar a punt de neu.
4- Pujam els blancs a punt de neu.
5- Mesclam els vermells amb el sucre i la vainilla i remenam amb una batedora elèctrica de varetes.
6- Porgam la farina i l'afegim a la mescla de sucre, remenam i mesclam bé.
7- Finalment posam la mescla dins el blanc d'ou a punt de neu i se mescla amb moviments envolvents per no baixar els blancs.
8- A part, prèviament untarem amb mantequilla un motllo de 22 cm de diàmetre i li espolsarem farina.
9- Finalment omplim el motllo i enfornam amb el forn prèviament calent a 180°C encés a dalt i abaix durant uns 20-30 minuts fins que agafar color i al punxar amb una pua metàl•lica aqirsta surt neta.
10- Deixar refredar un poc desmotllar i deixar acabar de refredar damunt una reixeta.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari