Pàgines

25 diciembre 2023

POLLASTRE ROSTIT AMB PATATÓ

Ingredients:
2 cuixes de pollastre
1 tomàtica mitjana
2 cebes blanques petites
5 alls
2 fulles de llorer
suc de dues llimones petites
oli d'oliva
sal
pebre bo
conyac
patató
1. Primer  sicorrar el pollastre per acabar de llevarcel plomissó rentar i aixugar. 
2. Posar en adob el pollastre amb sal pebre bo untat, posar dins una greixonera damunt un llit de ceba blanca a tires , tomatiga a rodanxes  i un all pelat i tallat a làmines i afegir el suc de llimona, el conyac, els alls estafaiats i les fulles de llorer i finalment l'oli d'oliva. 
3.  Tapar la greixonera amb paper d'alumini i enfornar amb el forn calent a 180°C devers  45-60 minuts
 4. Treure del forn i girar els trossos de pollastre  i coure tapat uns 30 minuts més. 
5. Finalment tornar treure del forn i tornar girar i posar uns 30 minuts més al forn destapat fins que la corna torna de color daurat. 

6. A part podem fregir el patató amb dos alls estafaiats i una fulla de llorer en abundant oli d'oliva a foc suau fins que es cuit i despré pujar el foc fins que queda daurat i cruixent per fora. 
7. Treure i deixar degotar sobre paper de cuina

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari