Ingredients:
1 làmina pasta de fulls o 1 paquet de pasta filo (els fulls de pasta filo s'han d'untar de mantequilla o oli )
12 làmines gelatina
500 ml aigua mineral
3 cullerades soperes de sucre
250g freses
100g "arandanos"
200-300 g crema "pastelera"
Aroma de vainilla o de taronja o de fresa
Preparació:
1- Coure la làmina de pasta de fulls dins un motllo quadrat sobre paper de fornamb el for calent a 200°C durant uns 12 minuts . Picar amb una forqueta el fo s perquè no s'infli.
2- Per preparar la gelatina , posar les làmines de gelatina en remull amb aigua mineral durant 5 minuts.
3- Posar a encalentir a foc suau l'aigua amb el sucre fins que se dissol i reservar.
4- Rentar, degotar o aixuga i tallar la fruita.
5- Posar la crema pastelera sobre la pasta de fulls quan ja estigui freda i escampar-la bé.
6- Col•locar la fruita de forma decorativa.
7- Posar de nou l'aigua amb sucre al foc i afegir-hi les làmines de gelatina a les que haurem eliminat l'excés d'aigua estrenyent -les amb les mans i deixar al foc remenant fins que se fonen sense bullir en agafar el bull cal retirar del foc. posar-hi aroma de vainilla o de taronja o de fresa al gust.
8- Deixar refredar un poc la gelatina i quan comença a tornar espesa escampar per damunt la fruita ràpidament.
9- Al hivern es pot deixar fora de la gelera fins hora de servir, a l'estiu cal posar a la gelera fins a l'hora de servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari