Pàgines

30 julio 2024

GUISAT PAVO I ORELLANES D'ALBERCOC

Ingredients 4 racions:
600g tacos de pavo
mitja ceba blanca
300g orellanes d'albercoc (albercocs secs, orejones)
150 g xampinyons
60g ametlles crues
300 ml aigua mineral
all
julivert
moraduix
tomillo
sal
pebre bo
oli d'oliva
Martini blanc

Preparació:
1- Torrar les ametlles i capolar-les juntament amb un raig de Martini blanc, un all, julivert, moraduixi tomillo, reservar aquesta picada.
2-  Trempar el pavo amb sal i pebre bo. Capolar 200g de les orellanes i tallar per la meitat els altres 100g d'orellanes.  A part capolar la ceba i dos alls. 
3- Sofregir el pavo amb un bon raig d'oli d'oliva. En estar daurat afegir la ceba i l'all capolat i deixar afluixar la ceba,  després afegir les orellanes capolades i els xampinyons sofregir un poc. 
4- Afegir l'aigua o brou de pollastre i deixar coure a foc fluix 15-20 minuts i finalment afegir la picada i deixar coure uns 10-15 minuts més. 
5- Servir calent acompanyat de patates fregides o patatilla. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari