Pàgines

28 julio 2024

PEBRES VERMELLS FARCITS



Ingredients 2 racions:
2 pebres vermells mitjans
Pel farcit:
250g pollastre capolat
100g xampinyons
1/2 pebre tendre verd gros
1/2 ceba blanca petita
1 all
oli d'oliva
sal
pebre bo 
moraduix fresc
50 ml aigua mineral
50g fiambre pavo
25g fiambre pollastre
25g rodanxes olives negres
5 tomàtigues cirera (cherry)
oli d'oliva
sal 
pebre bo
alfabaguera fresca
Pel rebossat:
pa ratllat sense gluten
all 
julivert
oli d'oliva
un ou
Per la salsa pebre:
125 g pebres vermells en conserva
mitja ceba blanca
1 all
llorer
sal 
pebre bo
oli d'oliva

Preparació:
1- Llevar el capoll als pebres tallar per la meitat. 
2- Untar amb oli d'oliva els pebres per dins i per fora.
3-Tallar a quadrets petits la ceba blanca, els alls, els xampinyons i el pebre verd. 
4- Fer un sofrit amb els ingredients anteriors i amb la carn de l'albergínia.
5- Afegir la carn picada de pollastre i daurar un poc, afegir el moraduix picat, sal i pebre bo, afegir l'aigua mineral  i deixar coure un ratet fins que s'evapora el suc. 
6- Afegir els fiambres de pavo i pollastre tallats a daus , les rodanxes d'oliva negra, les tomatigues cirera tallades pel mig i l'alfabaguera picada. 
7- Omplir les albergínies amb aquesta mescla i rebossar per damunt amb una mescla feta dins un bol amb pa ratllat , picada d'all i julivert i oli d'oliva i ben remanat. Pintam amb ou batut i espolsam per damunt dels pebres la mescla de pa i picada. Regam d'oli a punt d'enfornar
8- Dins un recipient quadrat de forn hi posam els pebres farcits. 
9- Finalment enfornar els pebres farcits en mig del forn a 180°C - 200°C durant uns 30-40 minuts a fi de daurar el rebossat. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari