Pàgines

01 julio 2024

SORBET DE CIRERES

Ingredients:
325 g cireres sense pinyol
100g sucre
100ml aigua mineral
4 fulls gelatina (7g)
1 culleradeta de sucre de vainilla
aigua mineral
suc de llimona
Preparació:
1. Treure el pinyol de les cireres amb un aparell per aquesta funció. 
2. Capolar les cireres amb un raig de suc de llimona. Passar per un colador per deixar fi. 
3. En un bol posam les làmines de gelatina en remull en aigua mineral
4. En un perol posam el sucre i l'aigua mineral i ho feim bullir per obtenir un almívar, en bullir retiram del foc i deixam refredar un poc. 
5. Treim les làmines de l'aigua i les dissolem dins l'almívar refredat i després ho afegim a les cireres capolades i mesclam bé. 

Opció1-Congelador
- Congelador
-Recipient de congelador
6. Ho introduim en un recipient per anar al congelador i ho deixam reposar 1hora, ho treim del congelador i ho remenam. 
7.  Després al cap de 30 minuts ho tornam treure i  ho remenam. 
8. Finalment al cap de 45 minuts feim el mateix treim i ho remenam i el sorbet ja estarà llest per servir. 

Opció 2-Màquina manual de fer gelat
- 2 bosses amb tanca zip petita i mitjana per cada ració
-sal gruixada 
-gel
6. Posam la mescla a refredar dins la nevera un parell d'hores fins hora de fer el sorbet. 
7. Una ració de la  mescla ( 75-100ml) la posam dins una bossa de plàstic amb tanca zip. 
8. Dins una bossa més grossa amb tanca zip posam gel i sal gruixada i també la bossa ben tancada de la mescla. Tancam .
9. Cada persona o convidat agita amb força la seva bossa fins que la mescla solidifica. I ja se pot servir o menjar dins la mateixa bossa de la mescla. 

Opció 3-Màquina elèctrica de fer gelat
-Màquina elèctrica de fer gelat.
6. Posam la mescla a refredar dins la nevera un ratet fins hora de fer el sorbet. 
7. Posar a la màquina de fer gelat durant 20-30 minuts. 

Bon profit...!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari