Pàgines

01 noviembre 2024

TRUFES XOCOLATA I AVELLANA VEGANES SENSE GLUTEN

Ingredients per 40 unitats:
400g xocolata fondant 70% cacau (Hacendado)
200 ml crema de soja (Hacendado)
8 cullerades de postre de sucre
150 g avellanes pelades (Hacendado)
Fideus xocolata (Hacendado)
Preparació:
1- Per fer la ganache fondrem la xocolata a bany maria. 
2- Posam a encalentir la crema de soja sense que bulli. 
3-Quan la crema esta calenta hi afegim el sucre i remenam tot el temps,  deixam encalentir fins que comenci a fer bimbolles i retiram del foc. 
4- A la crema calenta hi afegim la meitat de la xocolata fusa i remenam per mesclar fins que queda la mescla homogènia i repetim el mateix afegint l'altra meitat de la xocolata fusa. 
5- Capolam les avellanes a ma dins una bossa de plàstic capolant fent rodar  per sobre un corró. 
6- Afegim les avellanes a la ganache i remenam fins que queda homogeni  
7- Deixam refredar tapat amb paper de cuina perquè pugui exal•lar l'humitat de l'escalfor. 
8- En estar fred , es posa així tapat dins la gelera unes hores. 
9- Finalment quan la ganache està sòlida com si fos plàstilina, ja podem fer bolles i rebossar amb fideus de xocolata i posar dins mini-càpsules de paper. 
10- Conservar a la gelera (si no fa prou fred) fins a l'hora de menjar. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari