Pàgines

04 mayo 2025

GELAT MANDARINA LIGHT

Ingredients: 
250 ml llet desnatada (Asturiana 0% MG)
250 ml suc de mandarina
Essència de taronja
5 cullerades soperes de sucre
2 làmines de gelatina
Preparació:
1- Sucar les mandarines, mesurar i reservar, afegir-hi unes gotes d'essència de taronja.
2- Tallar les làmines de gelatina a trossets i posar en remull dins la meitat de la llet i reservar.  
3- A l'altra meitat de llet l'encalentim i hi dissolem el sucre. 
4- Afegim les làmines de gelatina reblanides i dissolem.
5- Afegim la resta de la llet i li dinam un bull.
6- Deixar refredar a temperatura ambient i mesclar amb el suc de taronja. 
7- Finalment  posar dins la gelera fins que sigui ben fresca. 
8- Al cap d'un parell d'hores o al dia següent en tenir la mescla ben fresca ja podem fer el gelat amb una màquina elèctrica de fer gelat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari